Během tohoto mimořádného večera představí písně ze všech svých alb včetně posledního, kritiky vysoce oceňovaného UMAMI. Zazní samozřejmě skladby Měls mě vůbec rád, Boží mlejny melou, Leporelo nebo zlidovělé Boky jako skříň. Kromě nostalgického bilancování přinese především nemalou dávku pozitivní energie.

Rodačka ze slezské Vendryně, jejíž klipy mají téměř půl miliardy zhlédnutí, zve všechny posluchače a fanoušky na ojedinělou show těmito slovy: „Příští rok mi bude 30. Začínala jsem jako 12letá holčička, nyní ale jako dospělá žena a máma dvou dětí vnímám, že ona symbolická třicítka je fajn moment pro bilancování – více než polovinu svého dosavadního života jsem strávila na hudební scéně a připadá mi přirozené oslavit tyhle kulatiny i s fanoušky. Věřím, že spolu rozvlníme boky a díky návštěvníkům se stanu historicky nejmladší českou zpěvačkou, která odehraje svojí vlastní show v O2 areně.”

Majitelka jednoho z nejznámějších ženských hlasů v Česku i v Polsku slibuje spektakulární představení, na kterém se objeví na podiu kromě kapely desítek tanečníků a sboristů i zajímaví hosté.

 

PŘEDPRODEJ ZAČÍNÁ VE STŘEDU 16.11 2022 V 7H!

https://www.ticketmaster.cz/event/ewa-farna-30-vstupenky/45857

https://www.ticketportal.cz/event/EWA-FARNA-30