Tváří kampaně Feel Good od Notina, která chce zákazníkům dodat sebevědomí, ale slibuje i zábavné a interaktivní zážitky z online nakupování kosmetiky, je zpěvačka Ewa Farna.

Zpěvačka Ewa Farna se od června stává hlavní tváří Notina pro Česko. Bude součástí kampaně Feel Good, jejímž dlouhodobým cílem je zpříjemnit zákazníkům online nakupování a ulehčit jim výběr produktů pomocí nejnovějších technologií, aby se neustále cítili a vypadali dobře.

„Spolupráce s Notinem mi zkrátka dává smysl. Sedí mi to jako ženě, která tam nakupuje, ale sedí to i do konceptu toho, co dělám v hudbě. Myšlenky ‚selfcare‘ a toho, aby se každý se sebou cítil dobře, se snažím zdůrazňovat i ve svých textech,“ říká Ewa Farna.

V příštích měsících se bude zpěvačka společně s Notinem podílet na mnoha aktivitách. „Připravujeme společně hezké věci a těším se, co všechno ještě vymyslíme. V rámci mé akce si společně s fanoušky uděláme hezký ‚selfcare day‘. Vytvoříme pro ně místo, kde se budou cítit hezky a přijatě, kde si udělají čas pro sebe, a to prospěje každé ženě,“ doplňuje Farna detaily spolupráce.

Nakupování na Notinu podle firmy znamená nejen cítit se dobře a vypadat dobře, ale také to znamená používat nejnovější technologie, které zákazníkům usnadňují a zpříjemňují zážitek z online nakupování. Martina Juráňová, šéfka řízení značky Notina, k tomu dodává: „Notino je ‚beauty a wellbeing‘ destinace, kde se z obyčejného nakupování stává zážitek. V naší aplikaci je spousta nástrojů, díky kterým si můžete třeba zanalyzovat pleť nebo vybrat odstín make-upu online. A ještě je to zábava. My tomu interně říkáme ‚magic of tech‘, které přináší do vybírání a nakupování hravost a Feel Good pocit.“

V aplikaci Notino zákazníci najdou také virtuální zrcadlo, ve kterém si mohou libovolně zkoušet nejrůznější odstíny rtěnek, tvářenek nebo očních stínů. Vedle toho Notino nabízí široký výběr produktů od světových i lokálních značek, kde každý najde přesně to, co potřebuje.

„Nakupuju jednou za čas, ale pak je to větší nákup. Vyberu nejen pro sebe, ale taky pro svou mladší ségru, mámu i manžela. S výběrem dekorativní kosmetiky mi pomáhá třeba moje make-up artistka, na jiné produkty zase nedám už ze zkušenosti léta dopustit, co zrovna trenduje mi občas doporučí moje sestra. Kosmetika je ale zrovna hodně individuální, každému sedí něco jiného, takže je super, že na Notinu se dá fakt najít obrovská nabídka, kde si každý vybere podle sebe,“ dodává ještě Ewa Farna.

Zpěvačka se v průběhu kampaně Feel Good objeví v televizních spotech, online na YouTube, TikToku a Facebooku a na billboardech po celé republice. „Když jsme hledali ambasadorku, byla Ewa jasná volba, protože i ona sama ten ‚feel good‘ pocit přináší,“ doplňuje Martina Juráňová.